Lähellä.fi

Lähellä.fi -palvelussa on tiedot järjestöjen ja yhdistysten tuottamasta toiminnasta sekä avoimista vapaaehtoistehtävistä. Yhdestä osoitteesta löytävät helposti alueella toimivat järjestöt ja yhdistykset. 

On tärkeää syöttää oman yhdistyksen tiedot Lähellä.fi sivuille. Ohjeet sivuille rekisteröintiin ja käyttöön löytyvät Lähellä.fi käyttöohjeista. Järjestöjen ja yhdistysten tunnettuus paranee lisääntyneen näkyvyyden ansiosta.

Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa aluetoimijana toimii Kymen-Karjalan sosiaali- ja terveysturva ry. Tiedustelut helena.haaja@kykasote.fi 

Lähellä.fi infot

Lähellä.fi infot toteutetaan Teams-etätilaisuutena. 
Ilmoittautumislinkit

12.12.2023 klo 17-18:30 Lähellä-info, ilmoittautuminen 11.12. mennessä

15.1.2024 klo 13-14:30 Lähellä-info, ilmoittaudu 14.1. mennessä


Lähellä.fi leijukkeella näkyvyyttä järjestötoiminnalle

Leijuketoiminnalla voi helposti ja maksutta tehdä hakukoneen tiedonsuodatuksen ja tilata nousevat ilmoitukset leijukkeena. Hakusuodattimen avulla voi rajata tietoja esimerkiksi omaan järjestöön, kunnan tai maakunnan ilmoituksiin. Lähellä.fi toimii ilmaisena tapahtumakalenterina.

Leijukkeen tilaus onnistuu Lähellä.fi -etusivun kautta ja upotuskoodin saa suoraan sähköpostiin. Leijukkeen voi lisätä maksutta kunnan, hyvinvointialueen tai järjestön kotisivuille.

Lähellä.fi infon esitys leijukkeesta

Lähellä.fi kautta tiedot siirtyvät myös Palvelutietovarantoon

Digi- ja väestötietovirasto ja Lähellä.fi-verkosto ovat solmineet yhteistyön, jonka avulla Lähellä.fi-verkkopalveluun syötetyt tiedot siirtyvät rajapinnan kautta suoraan Palvelutietovarantoon. Sieltä toimijat, esimerkiksi kunnat ja hyvinvointialueet, voivat hakea tietoja rajapinnan kautta omiin palveluihinsa. Rajapinta on yhdensuuntainen, eli tiedot eivät kulje PTV:stä Lähellä.fi-palveluun

Palvelutietovaranto on valtakunnallinen keskitetty tietovaranto, johon kunnat, valtio ja yksityinen sektori kuvaavat asiakaslähtöisesti palvelunsa ja niiden asiointikanavat.